Transport valori

Transportul de valori cu maşini blindate se realizează cu autospeciale avizate de organele de poliţie, însoţite de agenţi de intervenţie avizaţi conform Legii nr. 333 din 8 iulie 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protectia persoanelor, calificaţi, antrenaţi şi dotaţi corespunzător misiunii.

transport-valori

Obiectul acestui serviciu îl face transportul unor colete sigilate  de importanta deosebita in contul terților. Coletele pot fi de diferite greutăți și mărimi și pot conține valori, bani sau titluri asimilabile. Societatea noastra se angajeaza să  le transporte dintr-o destinație în alta pe teritoriul Romaniei, pe trasee stabilite, pe baza ordinelor precise de ridicare și livrare date de clienti.

Pentru acest serviciu firma pune la dispozitie:

În orice moment, agenţii de pază din maşina blindată pot comunica în timp real cu Dispeceratul General al Companiei şi pot transmite orice neregulă observată, asigurându-se astfel atât siguranţa încărcăturii, cât şi a persoanelor însoţitoare.

Autospecialele sunt monitorizate permanent prin GPS, pentru a putea fi susţinute de echipajele de intervenţie, în situaţii speciale. Echipajul care transportă valori monetare este compus de cele mai multe ori din: conducător auto, luptător înarmat şi casier colector. Autoturismul pentru transportul valorilor îndeplineşte următoarele condiţii:

Serviciul este completat cu o poliţă de asigurare, angajată în favoarea fiecărui client RMG, pentru acoperirea riscurilor ce derivă din orice tip de pierdere sau daună, provocată sau cauzată de oricine şi din orice motiv valorilor transportate, de la momentul retragerii valorilor respective atestat prin chitanţă de luare în sarcină şi până în momentul livrării acestora la locul stabilit de client, atestat prin chitanţă de livrare, pentru o valoare acoperită de până la echivalentul a 100.000 EURO.

LATEST WORK
NEWSLETTER
Inscriere Newsletter
OUR CLIENTS