Paza umană

După evaluarea necesităților, întocmim pentru fiecare obiectiv în parte planuri de pază de către persoane avizate conform Legii 333/2003 si HG 1010/2004 privind paza persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor.  Apoi recomandăm clienților personalul de care au nevoie: agenți de securitate avizaţi conform Legii nr.333/2003, și dotaţi corespunzător activităţii pe care o desfăşoară: staţie radio emisie-recepţie, spray cu  gaz  iritant-lacrimogen, tomfă,  telefon mobil, inclusiv armament în condițiile legislației în vigoare.

Tot odată le oferim clienților și agenți de securitate specializați în frauda de gestiune, dublu checking, documente fiscale de intrare și ieșire din gestiune, inventare turnante etc.

În caz de forță majoră, agentii nostri vor alerta automat serviciile de interventie, pentru protectia obiectivului de care sunt responsabili. Tot în  situaţii de urgenţă (incendii, calamități) agenţii sunt instruiți să acorde primul ajutor. Periodic agenţii de securitate sunt evaluaţi fizic şi psihologic de personal medical calificat, iar pregătirea fizică este asigurată prin antrenamente asistate de un instructor licenţiat. Avantajul pazei umane este faptul ca personalul de pază vă stă la dispoziție 24/24 și poate interveni în momentul apariției evenimentului.

LATEST WORK
NEWSLETTER
Inscriere Newsletter
OUR CLIENTS