Paza fixă a obiectivelor

Se execută cu agenţi de pază, selecţionaţi conform normelor în vigoare, avizaţi de către Ministerul de Interne pentru executarea serviciilor de securitate şi atestaţi profesional, echipaţi cu uniformă de serviciu de protocol sau de intervenţie cu însemnele companiei Risc Guard Management sau la solicitarea beneficiarului în ținută civilă, mijloace de comunicare radio, armament şi echipament auxiliar specific.

 

Paza fixă a obiectivelor cu factor uman se adreseaza în special obiectivelor care, datorită specificului, necesită supravegherea spațiului exterior sau interior al amplasamentului, cele tipice fiind, resedințe importante, locuri cu risc de producere a actelor de violență sau de tulburare a liniștii și ordinii publice, depozite, etc. și care necesită prezență umană pentru luarea rapidă a deciziilor in situații de urgență.  Paza fixă a obiectivelor se poate completa cu serviciul de monitorizare video cu alarmare locala.

 

În situaţii deosebite, la solicitarea agenţilor de pază, se va trimite cel puţin un echipaj de intervenţie ce se va deplasa în timpul cel mai scurt posibil, pentru a sprijini dispozitivul local de pază.

Obligatiile companiei de bază față de beneficiar:

-       sa asigure paza si protectia bunurilor mobile și imobile

-       să prevină pătrunderea în locuri nepermise a persoanelor neautorizate

-       sa aplaneze conflictele ce se pot ivi în incinta obiectivelor

-       sa anunțe beneficiarul de eventualele incidente constatate în obiectiv;

-       sa țină legatura cu beneficiarul, poliția, pompierii și serviciul de ambulanță în situatii de urgență.

Serviciile furnizate de compania Risc Guard Management sunt completate cu o poliţă de răspundere civilă, în limita a 100.000 euro.

LATEST WORK
NEWSLETTER
Inscriere Newsletter
OUR CLIENTS