Monitorizare video

Sistemele de supraveghere video au un rol foarte important în prevenirea infracțiunilor și permit urmărirea imaginilor în timp real sau prin înregistrări. Compania de securitate și pază RMG se aliniaza din acest punct de vedere noilor tendinte din piata mondiala si ofera clientilor săi un produs premium. Din acest punct de vedere, monitorizarea video prezintă un raport costuri / beneficii foarte atractiv.

Un sistem de supraveghere video cuprinde un inregistrator, numit DVR (Digital Video Recorder), camere video și echipamentele necesare pentru conectarea camerelor și transmisia imaginilor in Dispecerat. Prin conexiune la Internet, imaginile video pot fi vizionate în timp real de pe orice calculator cu ajutorul unui soft de redare sau direct din browser (Internet Explorer) acestea putand fi accesate pe baza de cont și parolă.Softurile de redare de care dispun DVR-urile permit: înregistrarea la detectarea mișcării, schimbarea poziției camerei  (în cazul camerelor mobile)  și înlocuirea imaginilor vechi înregistrate când memoria hard disk-ului este plină.

video

Monitorizarea video este realizată in Dispeceratul Risc Quard Management de catre operatori dispeceri, sau la sediul Beneficiarului intr-un loc special amenajat de catre agenti paza, iar  imaginiile sunt afisate pe monitoare  supravegheate permanent (sau după un program stabilit cu Beneficiarul).

Monitorizarea poate avea rol de urmarire a desfasurarii in bune conditii a unei activitati de lucru a personalului intr-o institutite sau de depistare a unor evenimente care pot produce pagube materiale si care trebuie prevenite. Urmarirea se face 24 ore din 24 din dispeceratul firmei, iar in caz de urgenta se anunta beneficiarul, si, la cerere, trimitem un echipaj de interventie la locatia respectiva.

Beneficiile sistemului de supraveghere video:

LATEST WORK
NEWSLETTER
Inscriere Newsletter
OUR CLIENTS