Interventie rapida

Echipajul de interventie este o legatură vitală în lanțul de securitate. La primirea unui semnal de alarmă în dispeceratul Risc Guard Management intră în scenă agenții de intervenție, care se deplaseaza in timpul cel mai scurt posibil (respectand baremele de timp stipulate in contact). Aceștia, prin pregatirea și profesionalismul lor, au capacitatea de a desfășura acțiunile necesare la fața locului în funcție de situația constatata. La necesitate, sunt anuntate  și organele de stat abilitate să intervină: poliția, salvarea, pompierii.

Monitorizarea  obiectivului  permite vizualizarea în timp real a tuturor informaţiilor transmise de către sistemul antiefracţie instalat la locaţia respectivă, şi anume: armările şi dezarmările sistemului de alarmă, orele la care s-au efectuat armarea şi dezarmarea, alarmare  la efracţie / panică, lipsa de tensiune în reţea, sabotaj sistem şi alarmare  la incendiu.

În momentul producerii unui eveniment: efracţie, incendiu, situaţie de urgenţă, probleme  tehnice,  sistemul de alarmă montat la client va transmite informaţia dispeceratului, angajaţii Companiei de Paza Risc Guard Management acţionând în conformitate cu procedurile stabilite.

Echipajele mobile pot efectua patrulări pe  timp de  noapte şi pe  timp de  zi ca  măsura de  descurajare şi pentru protecţia obiectivului. De asemenea, sunt actualizate permanent informaţiile privind riscurile şi modul cel mai rapid de  desfășurare a intervenţiei, lucrări stradale, modificare căi acces în obiectiv, etc..

Serviciul de monitorizare rapidă şi intervenţie presupune:

-       Monitorizarea sistemului de alarma;

-       Intervenţie rapidă la efractie/panică;

-       Staţionare la obiectivele protejate, în cazul in care sunt evenimente deosebite;

-       Verificări periodice pe timp de noapte;

-       Gratuit 1-2 alarme false/teste pe lună;

-       Rapoarte de dispecerat, la cerere

LATEST WORK
NEWSLETTER
Inscriere Newsletter
OUR CLIENTS