Previous FrameNext Frame
 • Personal calificat si instruit special pentru actiuni de gardare VIP, conducerea autoivehiculelor de paza si protectie, autoaparare, prim-ajutor, folosirea armelor de foc, anti-efractie si anti-tero.
 • Dotari de ultima generatie in domeniul sistemelor tehnice de securitate.
 • Risc Guard Management
  Gama completa
  Servicii de SECURITATE

Cine suntem noi?

Risc Guard Management este o companie de securitate cu personal cu peste 10 ani de experiență în asigurarea de gardare VIP, până la nivel de șefi de stat, dar și pentru mediul privat, în special în zone de conflict (Irak și Afganistan), conducători de trupe de asalt în intervenții antiteroriste, dar și în paza unor convoaie umanitare (Haiti). Urmărim asigurarea unor servicii de securitate la cel mai înalt nivel pentru partenerii noștri.

Garantăm pentru calitatea serviciilor prestate cu Certificatele de Calitate ISO 9001:2000, 14001, 18001, 27001, precum și cu asigurarea de răspundere civilă profesională în valoare de 100.000 euro.

Deținem dotări de ultimă generație în domeniul sistemelor tehnice de securitate, precum și personal calificat și instruit special pentru acțiuni de gardare VIP, conducerea autovehiculelor de pază și protecție, autoapărare, prim-ajutor paramedic, folosirea armelor de foc, anti-efracție și anti-tero.

Argument

Toate companiile de securitate, la nivel de pază umană, inclusiv multinaționalele, folosesc în mod normal persoane cu un nivel de salarizare modest, pe baza bugetului alocat de client acestui segment. Baza de selecție a personalului este aceeași și aproape mereu angajații din pază se deplasează de la o companie la alta în funcție de contracte.

Ințelegând că diferența de calitate este dată de modul de organizare,  dar și de viteza cu care se implementează noile tehnologii ca element ajutător, în scopul sprijinirii  activității personalului uman suntem gata să investim din surse financiare proprii, folosind experiența acumulată în activitatea urbană dar și în teatrele de conflict, astfel încât să creștem nivelul de securitate la nivelul partenerilor, beneficiari ai serviciilor pe care le oferim.

De ce să ne alegeți pe noi?

Din cel putin patru considerente:

 1. cel mai înalt nivel de pregatire profesională, la nivel de tactică și strategie militară aplicată, a oamenilor din conducerea companiei,
 2. experiența obținută în mod nemijlocit pe teren, în situații de risc reale, în special în zone de conflict,
 3. credem că doar prin oferirea unor servicii de calitate la costuri acceptabile ne putem dezvolta pe termen lung împreună cu partenerii noștri, într-o relație firească, armonioasă și durabilă, de acecea mizăm pe creșterea nivelului de securitate al beneficiarilor,  concomitent cu reducerea bugetului alocat de către aceștia.
 4. Noi investim în ceea ce credem: în oameni, căci nu poate exista un general puternic fără o armată puternică și bine echipată, și în echipamente de ultima generație.
NEWSLETTER
Inscriere Newsletter