Cum vă putem ajuta

Birouri/ Agenții noștri calificați vă pot asigura un nivel ridicat de securitate, atât în incintă cât și în interacțiunea cu vizitatorii. Aceștia pot îndruma vizitatorii pentru o evidență clară a persoanelor care intră și ies din incinta birourilor. De asemenea, pot controla accesul și tranzitul autovehiculelor și monitoriza activitățile curente prin camerele de supraveghere.

Unități de producție/ Agenții noștri pot prelua responsabilitatea pentru controlul accesului și tranzitului persoanelor și autovehiculelor, ieșirea produselor pentru livrare cu verificarea documentelor insoțitoare, monitorizarea activităților curente și a zonelor importante prin intermediul camerelor video de supraveghere, precum și recepția corespondenței și distribuirea acesteia către destinatarii interni.

Instituții financiare/ Bănci/ Tranzacțiile financiare de la ghișeele dumneavoastră pot deveni mult mai sigure cu agenții noștri antrenați în prevenirea infracțiunilor și a altor incidente neplăcute. De asemenea, putem supraveghea traficul, îndruma clienții către ghișeele potrivite, asigura menținerea unui mediu civilizat prin monitorizarea video a principalelor zone de interes și a activităților curente.

Hoteluri/ Scopul nostru este să oferim un cadru de lucru cât mai sigur și plăcut pentru angajații și clienții dumneavoastră. Vă putem oferi în condiții de maximă siguranță și discreție, monitorizarea accesului și traficului persoanelor și autovehiculelor din incinta și zona adiacentă hotelului, precum și a activităților rutiniere desfășurate de către personalul hotelului.

Obiective rezidențiale / Asigurăm liniștea și ordinea în zona reședinței, precum și securitatea căminului, fără a afecta desfășurarea activităților cotidiene. Agentii nostri pot asigura un filtru al accesului spre locuința dumneavoastră sau în zona complexului rezidențial. Serviciile de pază cu factor uman pot fi dublate de serviciile de monitorizare și intervenție în situații de urgență.

Evenimente /Oferim servicii integrate pentru asigurarea securităţii la evenimente precum concerte, evenimente sportive şi culturale, lansări de produse, târguri, expoziţii sau petreceri private. Printre serviciile oferite menţionăm: managementul mulţimii, control acces şi ticketing, recepţie, control trafic şi securitate pentru VIP-uri – garda de corp şi însoțire a coloanelor auto.

NEWSLETTER
Inscriere Newsletter